Kozmetika Mel

KOZMETIKA MEL

Med se v kozmetiki uporablja že od pradavnine, tako da se smatra za najstarejši naravni proizvod za nego kože. Je antiseptičen, preprečuje razvoj bakterij, ima regenerativna svojstva in povečuje elastičnost kože. Je detoksičen in ima sposobnost, da na sebe veže vlago.

Med kožo mehča, jo vlaži in dela gladko. Prav tako je učinkovit v borbi proti aknam in poram.

 • Sold out
  4.00 z vključenim DDV
  Quickview

  Balzam za ustnice 5ml

  Balzam za ustnice je namenjen dnevni uporabi za nego ustnic. Nudi odlično zaščito ustnic v vseh vremenskih razmerah, saj ustnice odlično nahrani, navlaži in neguje. Po uporabi so ustnice mehke in voljne, sam propolis pa pospešuje celjenje razpok, vročinskih izpuščajev, herpesa ipd. Je brez umetnih barvil in konzervansov ter ne vsebuje parabenov. Balzam za ustnice vsebuje 30 % izvleček propolisa, čebelji vosek, olje čajevca, nageljnove žbice in poprovo meto. Propolis in čebelji vosek sta iz lastne pridelave Medarne Kovačič.
  4.00 z vključenim DDV
 • 9.00 z vključenim DDV
  Quickview

  Propolisovo mazilo 30ml

  Propolisovo mazilo se uporablja na vseh delih telesa, zelo ga priporočamo pri raznih nezgodah, kot so npr. odrgnine, opekline, piki insektov ... Zelo primerno je tudi za problematično najstniško kožo kot nočna krema, moški ga uporabljajo po britju, saj pomirja razdraženo kožo. Je brez umetnih barvil in konzervansov in ne vsebuje parabenov. Propolisovo mazilo vsebuje 30 % izvleček propolisa, čebelji vosek, olje čajevca, nageljnove žbice in poprovo meto. Propolis in čebelji vosek sta iz lastne pridelave Medarne Kovačič. Količina: 30 ml
  9.00 z vključenim DDV
 • 8.50 z vključenim DDV
  Quickview

  Krema za roke z medom in propolisom

  Krema za roke z medom in propolisom je odlična za nego vseh vrst kože. Naredi jo mehko, se hitro vpije in ne pušča sledi. Vsebuje le naravne sestavine, ki kožo hranijo in negujejo, čebelji vosek pa ščiti pred izsušitvijo. Propolis obnovi kožo na povsem naraven način. Ima pomirjevalni in regenerativni učinek.
  8.50 z vključenim DDV
 • Sold out
  3.50 z vključenim DDV
  3.50 z vključenim DDV
 • Sold out
  3.50 z vključenim DDV
  3.50 z vključenim DDV